Македонци и албанци, не му дозволувајте на Груевски да влезе во нови крвави авантури

0
527

hadiosmani

Тој коj не успеа да се спаси со Куманово сега проба преку Алсат-М и Мухамед Зекири. Последните реакции на кучето кое е со беснило може да му штетат секому а најмногу на Македонија. Затоа, драги сограѓани Македонци, ако ја сакате иднината на оваа држава не му дозволувајте на ова бесно куче да влезе во опасни авантури против албанците и да ви продаде лажен патриотизам. Неговата цел е до следната средба во Брисел да креира страв кај населението и медиумите со надеж да добие нешто во Брисел. Ке прави притисок во сите страни, затоа брзајте, не му давајте ни една недела а не повеќе.

Фејсбук статус на Хади Османи – политички аналитичар