МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ: ВРЕМЕ Е ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ НАДЗОР НА ЛУКСУЗ!

0
756

Политичарите се менуваат, а привилегиите остануваат. Никој не сака доброволно да се откаже од можностите да злоупотребува државни ресурси за свои лични потреби. Политичарите уживаат луксуз со народни пари.
Време е за системско решение – електронски надзор на луксуз! Граѓаните ќе имаат увид во секој потрошен денар од страна на политичарите, судиите, регулаторни тела, административци… секој кој користи државни пари!

🖊🔟
#МакедонскиКонцепт
#ЗаНормалнаДржава
#ПоследнаШанса
#ГласајЗа10