Македонската фолк пејачка, Ирена Спасовска ги покажа ЦИЦИЊАТА!

0
1996

Македонската фолк-пејачка Ирена Спасовска може да се пофали со одличен изглед на кој може да ѝ позавидат и помладите колешки.

Пејачката објави провокативна фотографија на социјалните мрежи, со која ги повика своите обожаватели на нејзина свирка, а вети и одлична забава.