Македонската Биљана Плавшиќ, Солзето собрало потписи за ,,Глас за Македонија“ ДА ЈА СПАСУВА МАЌЕДОЊА ОД ЗАЕВ, ЕУ И НАТО!!!

0
1966

Екс-пратеничката од СДСМ која дејствуваше како независна пратеничка, Солза Грчева, на својот Фејсбук профил објави дека ги собрала потребните потписи за формирање на политичка партија.

„Основачкото Собрание на ГЛАС за Македонија, ќе биде на 24 февруари (сабота) во Александар Палас, со почеток во 12 часот. Регистрацијата на учесниците е од 11:30. Ги поканувам сите основачи и симпатизери да присуствуваат. Полно веќе најавија присуство. Се гледаме“, напиша Грчева.