МАКЕДОНСКАТА БИЉАНА ПЛАВШИЌ СЕ ПОВРЗУВА СО МАКЕДОНСКАТА РАДИКАЛНА ЕМИГРАЦИЈА КОЈА НЕ САКА ДА ЧУЕ ЗА НАТО И ЗА ЕУ, А ЖИВЕЕ И ПЕЧАЛИ ВО НАТО И ВО ЕУ!

0
539

Уште не станата претседател, а за среќа и нема никогаш и да стане, македонската Биљана Плавшиќ, професорката Гордана СИљановска игра како по ноти за еден класичен десничарски националистички антизападен кандидат и меѓу првите потези што ги направи е седна со преставници на македонската емиграција која е радикална, антикоманска, анти западна, анти ЕУ и НАТО, а самата живее и печали во ЕУ и НАТО?!?!?!

Тоа само покажува каков превец ќе тера Сиљановска ако стане претседател, а за среќа нема да стане, значи по стапките на Хорхе, правац Казахстан, Узбекистан, Азербејџан и прериите во Сибир и Монголија!!!