МАКЕДОНИЈА СТАНА РИЗНИЦА НА ШУПАЦИ И БУДАЛИ – ИМПОТЕНТНОТО КУРТОНЧЕ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ЗА ФЕМИНИСТКИТЕ : УБАВА ЖЕНА МОЖЕ ДА БИДЕ ФЕМИНИСТКА САМО ОД ПОМОДАРСТВО!!!

0
3096

Еве што се случува кога ќе одврзете куртонче од прангите на Лаки, ќе почне да смрди на 100 метра и пошироко. Како бре само во Македонија се случуваат вакви феномени?! Како?! Очигледно како народ и нација сме казнети да ги толерираме ваквите шилежиња кој се глупираат и ја вреѓаат човечката интелигенција од секој можен агол.
16602358_10154436410797239_5903177600685229614_o