Македонија единствена држава во светот каде власта организира протести против опозицијата

0
456

adelinabeluli

Македонија моја чудесна земја, единствена во светот, каде власта организира протести …!!!! Опозиција организира протести пред влада, а владата пред кого?????

Maqedonia vendi im i çuditshëm, e vetmja në botë, ku qeveria organizon protesta…!!!! Opozita organizon protestë para qeverisë, po qeveria para kujt?????

Фејсбук статус на Аделина Белули