МАКЕДОНИЈА ГИ ДОБИ МАКЕДОНСКИТЕ СТАТЛЕР И ВАЛДОРФ

0
691

Куртон водителите на Алфа ТВ , Горан Момировски и Драган Милосавлевиќ станаа официјално македонските Статлер и Валдорф во тресење глупости, ширење теории на заговор, комедијанти до коска.