Маестрален ремикс на Кум Ставре и Јанкуловска : Случајно се појави ремикс – „Ние сме лудаци – Ало, шо праиш“

0
1169

Откако Заев започна да објавува „бомби“, граѓаните на интернет секојдневно објавуваат фото и видео монтажи, како и ремикси на снимките со музика.

Во ова аудио парче може да се слушнат некои од најинтересните реченици од вчерашните снимки со музичка подлога.