Мадона повторно со синот Роко

0
3379

Како што информираше Radar, поп кралицата Мадона изоде тежок пат откако нејзиниот син Роко Ричи, пред неколку месеци избега да живее кај својот татко Гај во Лондон. Но, сега, после навидум бескрајните судски спорови, поп иконата е конечно повторно заедно со својот син – барем засега.