ЛУТОВСКИ : НЕ ДАВАЈТЕ ГЛАС НА ИЗМАМНИЦИ ОД ЛЕВИЦА КОИ ГО БРУКААТ ИМЕТО НА ПАРТИЈАТА

0
1783

Ударни мерки на Левица во 2016 година:

– Минимален гарантиран приход за секое семејство
– право на пензија по основ на стаж за работниците
– забрана за понатамошна приватизација на стратешки ресурси
– стопирање на непродуктивни трошења

Ударни мерки на Левица во 2020 година :

– укинување на двојазичност
– укинување на квоти за малцинства
– укинување на рамковен договор
– поништување на Преспански договор

Разликата направете ја сами.
И не давајте глас на измамници кои го брукаат името и основите на партијата.

Фејсбук статус на Дејан Лутовски, еден од основачите на Левица.