ЛУПЕВСКА ОТКРИ СКАНДАЛ – МИЦКОВСКИ ПРИЗНА: Да, точно е, претседател на Унија на Млади Сили за Скопје ми е прв братучед!

0
2492

– Точно ли е дека сте ставиле на позиција претседател на Унија Млади Сили на Скопје ваш близок роднина?

– Да точно е, тој ми е прв братучед. Кога може Вице Заев да е главен бизнисмен во земјава, зошто не му се даде шанса и на ова дете.

Мицковски буквално доживеа ДЕБАКЛ на интервјуто со Лупевска на Телма.