ЛУПЕВСКА Е НАЈГОЛЕМАТА ВМРОВКА ВО МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО: Се исплашила дека новиот обвинител ќе водел политичка хајка против ВМРО-ДПМНЕ?!?!

0
2534

– Се плашам дека новиот обвинител ќе води хајка против сегашната опозиција, ВМРО ДПМНЕ, сме го виделе тоа порано…

Ова го кажа Лупевска на Топ Тема, она е најголемата ВМРО-вка во македонското новинарство, оваа жена 10 години прикриено одработува за ВМРО-ДПМНЕ, треба да опнат една нејзина слика во тоа барокното седиште…