ЛУПЕВСКА ДО ГЕРО : ОБЈАВУВАШ ЛАГИ И ШПЕКУЛАЦИИ!

0
2800

Бранко Геровски објави колумна во која раскажа наводна средба на сопственик и уредник на телевизија на средба во Охрид на која се рекетирал бизнисмен за 200 илјади евра.

Се алудираше на 1 ТВ и Бојан Јовановски и Ацо Кабранов, но Лупевска се побуни на фејсбук страната на Геровски: