Лукаровски: Фотографијата на Ивор со Мијалков ја доживувам како капак на се’ она што го прави во последно време

0
1522

Пред година-две на фејсбук и твитер укажував на лицемерието на Ивор Мицковски и на поклопувањето (случајно или не) на неговите ставови со ставовите на ДПМНЕ…

Многу мои пријатели тогаш ми се спротивставија и ме убедуваа дека Ивор Мицковски е докажан борец против режимот на Груевски… Тоа не го порекнувам, но последниве две години, не знам со какви мотиви, уверен сум дека Ивор Мицковски работи за интересите на опозицијата и против државните интереси…

Денес, на статус од Круме Смилков, гледам фотографија на Ивор Мицковски со Сашо Мијалков и Ивица Коневски… Фотографијата сама по себе не мора ништо да значи, но јас ја доживувам како капак на се’ она што Ивор го прави во последно време!

ФБ статус на Ацо Лукаровски