ЛУДО ИНТЕРВЈУ НА ЈАНКО БУРЕК СО ГАЗДАТА НА ТВ СОНЦЕ ЏОРЏ: ИЗМИСЛИЛ МАШИНА ЗА ПРАВЕЊЕ ЕНЕРГИЈА ЌЕ БАРАЛ СРЕДБА СО ИЛОН МАСК?!?!

0
1105

Многу забегано и лудо интервју на Јанко Бурек со неговиот газда на ,,ТВ Сонце”, Џорџ Атанасовски кој тежи над 100 милиона долара, има фабрика за федери и цевки кои ги продава на НАСА и ФОРД во Америка уште од 1970-та година.

Во интервјуто кај Јанко Бурек неговиот газда изјави дека сега измислил машина за правење енергија и ќе барал средба со Илон Маск?!