ЛУДО ИНТЕРВЈУ ВО ПЛУСИНФО: Трифке се нуди за прецедник иако 2 години глуми НЕУТРАЛАЦ и го умре од фалење КУМ СТАВРЕ, редакцијата на Плусинфо му сервира волеи за масакрирање на владата на Заев?!?!

0
2336

Трифун Костовски е бизнисмен кој не беше како Ѕинго, Стојменов, Камчев, Тодоровиќ, Кочан и останатите кои се впрегнаа во режимот за добро да заработат.

Но не е ни храбар бизнисмен кој застана на страна на отпорот, нити помагаше медиуми, нити се приклучи на шарената револуција и отпорот, туку стана неутрална пичкетина, а од таквите немаше никаков аир!

Повеќе на порталот Мактел.Мк ОВДЕ