ЛУДИ ВМРОВЦИ: ВО 2013-та, владата на ВМРО го дала езерото Треска на општина Сарај, сега советниците од ВМРО ДОМНЕ во град Скопје го прашуваат Петре Шилегов до каде е реновирањето на Треска?!

0
623

Во 2013-та,  со владина одлука, владата на ВМРО ДПМНЕ го дава езерото Треска на општина Сарај.

Сега во 2020-та, советниците на ВМРО во Град Скопје бараат од Петре Шиелгов да го реновирал?!?!