ЛУДИЛО НА УТРИНСКАТА ПРОГРАМА НА СИТЕЛ: Гледач до водителот – Ало бре, кој ќе ми ги врати 3000 евра кои ги дадов за да се вработам во ЈСП?!

0
2911

utrinska sitel ludilo