ЛУДИЛО – ГЕРО ВЕЌЕ НЕ НИ ГЛУМИ ДЕКА Е НОВИНАР – ОТВОРЕНО И ДИРЕКТНО МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ АКО НЕ ГО ПУШТАТ КАМЧЕВ ОД ПРИТВОР ДЕКА НОВАТА ВЛАСТ ЌЕ СЕ ОДМАЗДЕЛА – ГО ЗАТВАРАЛА И МАЛТРЕТИРАЛА ЗАЕВ И ВРВОТ НА СДСМ?!?!

0
1236

Ова е очигледно порака од Камчев која Геро јавно ја соопштува во вид на закана во својата најнова КОЛУМНА , му вели на премиерот ако продолжиш да го држиш Камчев КИДНАПИРАН?!?! Ќе ти се случи истото тебе?!?!

Ова е нешто неверојатно, уредник на портал кој е близок до осомничен за голем криминал да му се заканува на премиерот дека ќе бил малтретиран и затваран ако не го пушти од притвор олигархот чиј МЕДИСКИ АДВОКАТ сега изиграва?!?!?

Па ова веројатно го нема ниту в Колумбија ниту во Мексико ниту во Венецуела ниту пак го имало во времето на Ал Капоне во 30-тите во Чикаго во САД, што се случи со Геро овој човек веќе не ни глуми новинар?!?!

До вчера барем нешто глумеше се преправаше дека он како нешто новинарски тоа критикувал, но да се закануваш вака отворено на власта и да пренесуваш пораки на осомничен кримос, тоа е нешто неверојанто, ново ДНО во мак новинарството!!!

Линк до оваа ШОКАНТНА колумна на Геро ОВДЕ