ЛУДИЛО – ВЛАТКО ЌОРЧЕВ СИ ЗАМИНАЛ ОД ШТАБОТ, ВМРО ДПМНЕ СЕ СПРЕМА ДА НЕ ГИ ПРИЗНАЕ ИЗБОРИТЕ ПО ТЕШКИОТ ПОРАЗ КОЈ ИМ СЕ ДЕСИ!!!

0
2425

Влатко Ѓорчев си заминал од штабот на ВМРО-ДПМНЕ откако увидел дека губат секаде па дури и во бастионите на партијата.

Србов излезе на говорница и кажа дека има шанси ВМРО ДПМНЕ да не ги признае изборите.

ХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!