ЛУДИЛО: ВЛАДИКАТА ПЕТАР ОБЈАСНУВАШЕ КОЈ СО КОГО СЕ ЗЕМАЛ И СЕ РАЗВЕЛ ВО ЗЕМЈАВА?!?!

0
1809

Тотално лудило вирее во јавноста по изјавите на Владиката Петар кој во интервју за Канал 77 објаснуваше за тоа кој со кого се земал и се развел во земјава?! Па дали е ова нормално?! Дали ова се коси со каноните на МПЦ?!