ЛУДИЛОТО ОД СИМПАТИЗЕРИТЕ НА ГРУЈО НЕМА КРАЈ, ПО ПУТИН СЕГА И ТЕСЛА БИЛ МАКЕДОНЕЦ!

0
892

13331084_1025885017465290_1733731142700604702_n