ЛУДА ИЗЈАВА НА МИЦКО НА ТВ 24, ЧАДИКОВСКИ ЌЕ ПАДНЕШЕ ОД СТОЛ: За амнестија во земјава се бори Заев затоа што не дозволи процесите на СЈО да пропаднат?!?!

0
1719

– Зошто сте за амнестија господине Мицковски?

– Не е точно, за амнестија се тие што му помогнаа на Јовевски нелегално да ги земе процесите на СЈО со што тие не пропаднаа.

– Како како?!?!

Општа забуна настана во студиото на Тв 24.