ЛУДАЦИ НЕНОРМАЛНИ: ВМРО ДПМНЕ по рушењето на Космос, сега сака да го руши и објектот на ФОН УНИВЕРЗИТЕТ?!?!

0
793

fiat-canovski-nova-tvПо рушењето на Космос и правењето штета на фамилијата Цановски од над 60 милиони евра и гасењето на над 200 работни места на работници кои требаше неколку години да работат на тој објект, лудаците од ВМРО ДПМНЕ сега се со намера и понатаму да го малтретираат и да го заплашуваат и да му наштетуваат на Фијат Цановски па преку телевизијата на оној што вози Сеат Ибица од бомбите, Нова ТВ, пушта закани дека Фон Универзитет немал легална документација на својот објект?!

Ова е луда теза, затоа што то објект постои 13 години и зошто досега не се отворило тоа прашање, а ако е дивоградба тогаш имаше легализација за дивоградби за цела држава па кога можеше над 100 000 луѓе да си легализираат градби зошто тоа не му се дозволи и на Фијат Цановски?!

До каде ќе оди овој луд забеган режим со малтретирањето на своите политички противници?! Имаат ли овие луѓе црвена линија до каде може да одат?! И пазете заканата ја пуштија на денот кога Фијат го отвори новиот студентски центар, ова е нивната честитка до Фијат за новиот проект?! Вака честита режимот со нови закани за динамит?!