ОЛУМЧЕВ И ЌОСИЊАТА ОД БОЈКОТИРАМ ШИРАТ ЛАЖНИ ВЕСТИ ЗА КОРОНАТА БЕЗ ОКО ДА ИМ ТРЕПНЕ!!!

0
256

Никаде во Европа нема полициски час и ограничувања како овде кај нас, Србија и Грција. Во карантин и под полициски час се само земјите од каде треба да транзитираат или да ги наполнат со мигранти од Пакистан, Авганистан, Сирија, Сомалија, Нигерија …

Фејсбук статус на лидерот на Бојкотирам, Страшко Олумчев.