ЛУДАК ДО ВОДИТЕЛКАТА НА КАНАЛ 5 : АЈ РАШИРИ ГИ МАЛЦЕ НОЗЕТЕ ДА ГИ ВИДАМ ПОУБАВО?!

0
1497

Лудак на Канал 5 на водителката и побара да ги рашири малце нозете, свашта путка роди.