(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЛУДАКОТ КОЈ ФАРБАШЕ КУЧИЊА ВО ЦЕНТАРОТ НА ПРИЛЕП ГО ПОВМРОВЧИЈА

0
997

Лудакот кој пред извесно време со боја фарбаше кучиња на плоштадот Методија Андонов – Ченто во Прилеп со блуза на ВМРО-ДПМНЕ.