ЛОШИ ВЕСТИ ОД КУМАНОВО: ЖЕНАТА КОЈА ПОЧИНА ОД ОГНОТ ВО ЧЕЛОПЕК НЕ Е ПРОНАЈДЕНА, НАЈВЕРОЈАТНО ИЗГОРЕЛА ДО ПЕПЕЛ

0
535

МВР не успеа да ја најде починатата жена во Челопек, Куманово.

Нејзиниот сопруг сведочи дека таа останала во запалената куќа, но куќата е до тој степен изгорена што ништо не можело да се најде, најверојатно сиротата 60 годишна бабичка изгорела до пепел.