ЛИЦЕМЕР: ЛОЗАНО ПЕЕЛ ЗА МИТИНЗИ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА, НО ТОГАШ НЕМАЛО КОЈ ДА ЈА ЕСКАЛИРА СИТУАЦИЈАТА ПОШО ИМАШЕ ДИКТАТУРА

0
2197

Лицемерието на ВЛАТКО ЛОЗАНОСКИ

Прочитавме дека „ситуацијата ескалирала“ и затоа ЛОЗАНО го откажал настапот за ЕУ и НАТО синоќа во Охрид…

Отворивме на Гугл да видиме дали ситуацијата ескалирала и кога ВМРО-ДПМНЕ организирале разни прослави… И откривме дека немало ескалации кога Лозано пеел за криминалецот Владимир Талевски во Битола, за 2.000 евра…

Исто, без ескалации, поминал и настапот на Лозано на прослава во Кавадарци за криминалецот Груевски во 2015 година, за 3.000 евра…

И тука престанавме да бараме… Сигурно има уште примери на настапи ‘без ескалации’!