Листа на клиенти на Чукич-Марко, кога сестрати се мажи за Иво Котевски, кога наводно имаш 480 стана и комшија со фирмата за увоз на струја на Мијалков

0
3273

1. Стопанска Банка
2.EVN
3.T-Mobile
4.Македонски Телеком
5.Друштво за производтсво на плинска енергија.
6.Балкан Енетџи груп-БЕГ
7. Шпаркасе банка
8.НЛ.Б Тутунска банка
9 А.Д за приредување на игрина среќа-Државна Лотарија
10.А.Д Скопски Саем.
11.Руднап Доел
12. Динерсинернатионалс Макдоелс Скопје
13.Порше Лизинг ДОЕЛ-Скопје
14.Енерџи Сервис ДОЕЛ Скопје
Регулаторна Комисија
15.СГС-Security group services
16 Toyota Автоцентар Доел Скопје
17.Интернационален картичен систем
18.Е.М. Медија Скопје
19.Алфекс Инженеринг
20.Елан Пропертис Б.Ц.Доел, Скопје
21.Елан Пропертис Доел- Скопје
22.Цуеста Енерго ДОЕЛ- Скопје
23.Ексико. ДОЕЛ-Скопје
24. Слим Лине Интернационал
25. МПЦ-Македонска Правослвна Црква
26. Алфа. Доел-Скопје.
27.Кадис -Скопје
28.Сафе инвест Македонија-Скопје
29. Д.Ц Приме пропертис ДОЕЛ-Скопје
30. Нова нордиск- Скопје
31. Гема ГРОУП -Скопје
32. Република Доел Скопје

Фејсбук статус на Боби Илиевски