ЛИДЕРО ВИЛИПЧЕ НА ПРОТЕСТИТЕ НА ЌОСИЊАТА И ТАЛИБАНЦИТЕ СЕ ПОЈАВИ ВО ШАЛ СО КУКАСТИ КРСТОВИ!

0
1482

Кликнете на фотографијата за поголема верзија на фашистичката фотка од Вилипче, лидеро.