ЛИДЕРОТ НА СДСМ, ЗОРАН ЗАЕВ: Успешните политики на СДСМ ја намалија невработеноста на 17,1% и отворија нови 60.000 работни места

0
585

Успешните политики на СДСМ ја намалија невработеноста на 17,1% и отворија нови 60.000 работни места. Продолжуваме со имплементација на мерки кои значат поддршка на граѓаните и бизнис секторот и кои обезбедуваат отворање нови работни места.