Лидерот на СДСМ Зоран Заев на фантастичен начин ја поздрави бандата во владата од ВМРО-ДПМНЕ на чело со Грујо со песна од Рибља Чорба – Погледај дом свој анџеле

0
1036

 

 

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=hFOYEl3ZGwI[/youtube]

 

zoki-zaev