ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ЗАЕДНО СО БОБАН СТЕФКОВСКИ ЈА БОДРЕА МАКЕДОНИЈА ОД ТРИБИНИТЕ

0
243

❤️М А К Е Д О Н И Ј А ❗️
❤️Напред момци до победа❗️
🇲🇰Заедно со идниот премиер на Македонија Христијан Мицкоски вечерва од трибините навиваме за нашата Македонија❗️

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски.