ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ИЗРАЗИ СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ ВО УЖАСНАТА НЕСРЕЌА ОД ПРЕВРТЕН И ЗАПАЛЕН АВТОБУС ВО БУГАРИЈА

0
383
Нема зборови што може да ја искажат тагата во вакви моменти.
Сочувство до семејствата на загинатите.
Ова е голема трагедија за Македонија.
Фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.