Либертас : Говорот на Груевски наместо да ја покачи ја бутнал гледаноста на Сител?!

0
673

Во операцијата за неутрализирање на опозициските бомби се и митинзите на власта на кои говори држи лично премиерот Груевски. Дел од стратегијата на владиниот пи-ар е истите да бидат пренесувани и во живо а опозициските бомби и прес-конференциите на Заев воопшто да не се спомнуваат во информативните емисии.

gruevskiiiiiii-540x303

Во операцијата за неутрализирање на опозициските бомби се и митинзите на власта на кои говори држи лично премиерот Груевски. Дел од стратегијата на владиниот пи-ар е истите да бидат пренесувани и во живо а опозициските бомби и прес-конференциите на Заев воопшто да не се спомнуваат во информативните емисии.

Неодамна одржаниот митинг на владеачката партија во салата Борис Трајкoвски во Скопје владиниот пи-ар одлучил да го пренесува во живо провладината тв Сител, за да не ја бламираат државната телевизија, заради тоа што неа граѓаните ја плакаат, но според бројките, не ја ни гледаат.

Целиот текст може да го прочитате ОВДЕ