ЛЕШИНАР! ПОДЛЕЦ! МРШОЈАДЕЦ!Грујо со армија камери и новинари ја искористи катастрофата во Тетово за политичка кампања, наместо да помогне без да се слика и снима пред рефлектори, тој како да беше на снимање промотивно видео, фалеше уште да се валка со мртвите деца во калта како циркуски мајмун!!!

0
1248

Кое подло расипани копиле! ЛЕШИНАР! Наместо да помогне без камери и новинари и фоторепортери, наместо да мисли на жртвите а не на себе и на својот политички рејтинг, наместо да организира се и да почека се да се заврши па потоа на прес во Скопје да реферира што се било направено, Грујо и неговата банда криминалци ја искористија вчерашната катастрофа за бесрамно подло нечовечко политичко рекламирање, па со армија камери, рефлектори, новинари, микрофони, суријата на Грујо беше како на снимање филм или промотивно видео за следните избори па пред камерите Грујо се гушкаше со населението, делеше лекции, се распрашуваше со што ја сопре целата акција и им посмета на сите активирани да помогнат, затоа што тоа е исто како на сред операција на срце да му се појавите со камери во операциона сала на Жан Митрев и да почнете да го испрашувате каде сече и зошто сече и кога треба да сече, сигурно дека ќе му посметате на човекот…

grujo tetovo

Груевски уште еднаш покажа дека нема срце и нема чест и морал, дека е едно копиле болно и бесчувствително кое би одело и по лешеви и деца би јадело само да се додвори на народот и да извлече политички поени.

Во слична ситуација се најде и српскиот нов вожд, Александар Вуќиќ кога му се додворуваше на народот за време на ланските снежни лавини во Србија кога зема да носи дете во рацете па падна со детето во снегот додека камерите снимаа драматично видео кое требаше да ги трогне Србите за тоа колку им е премиерот добар човек:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=GTDRRc_6Skc[/youtube]

Фалеше уште да го видиме Грујо со лопата како ги бара лично мртвите и да најде едно од мртвите лица па да легне во калта пред камерите за да исценира драматика… Јасно е што беше намерата, Грујо сака да се испере за сите гревови, сака да си ги исчисти образот и газот кои му се дебело извалкани со снимките од бомбите, јасно се слуша кој бил нивниот однос кон народот и кон Албанците кои ги нарекуваат диво племе и индијанци, видовме дека е еден обичен криминалец хедоснист аздисано мафијашко измамничко копиле! Сега тој ќе се обиде со вакви катастрофи уште еднаш да се додвори на народот да глуми дека е добар човек, а сите знаеме дека тој тоа не е!