ЛЕСНО Е ДА СЕ БРАНИ ИМЕТО КОГА СИН ТИ Е МИЛИОНЕР ВО АМЕРИКА

0
1563

Синот на Горазд Росоклија кој живее во САД и заработува милиони долари го брани името на Македонија со тоа што протестира против ЕУ и НАТО ама живее во САД?!?!