ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ ЈА КОЛНЕШЕ ДАНЕЛА : ГОСПОД ЌЕ ТЕ КАЗНИ ЗА ОВА ШТО НИ ГО ПРАВИШ, ТЕ ДОНЕСОВМЕ НА ВЛАСТ А ТИ НЕ НАРЕКУВАШ РЕТАРДИ И СЕ ОДНЕСУВАШ СО НАС КАКО ДА СИ НАЈГОЛЕМ ДУШМАН

0
330

Првиот човек на ,,Слободен Превоз”, Ленин Јовановски на денешната прес конференција на колнеше градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска со тешки клетви : ,,Господ ќе те казни за ова што ни го правиш, те донесовме на власт а ти не нарекуваш ретарди и се однесуваш со нас како да си ни најголем душман”.