ЛЕНИН ГИ РАДИКАЛИЗИРА ПРОТЕСТИТЕ, БИЧЕ КРВИ ДО КОЛЕНА, ОБРАЧУН КОД ОК КОРАЛА!

0
851

Ретка фотографија на Ленин со оружје во рака.