ЛЕЛЕ МОРИ МАЈЧИЦЕ МИЛА – ГЛЕЈТЕ КАКОВ КОПУК И МОРОН БИЛ ЕКС ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА

0
1271

Екс градоначалникот од ВМРО-ДПМНЕ на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски го искористил гугл транслејтот за да го преведе новиот предлог име за севкупна употреба помеѓу спорот на Македонија и Грција и еве што овој зелен бор напишал на својот фејсбук профил :

Оваа шуша од екс градоначалник и зелен бор требало да напише : Republic of North Macedonia за да испадне точниот превод додека овој цреп напишал Republic North of Macedonia. Која будала, која фукара која епска шушумига.