ЛЕЛЕ – МИЛЕНКО ЗА МИЦКОСКИ : НЕ ЗНАЕМЕ МУРТО ДАЛИ КРАДЕ, НЕ СМЕ ГО ПРОВЕРИЛЕ КАКО КРАДЕ ЧОВЕКОТ!

0
619
  • Ама биле сите исти, добро, ама овие се на власт овие крадат. Ама биле курто и мурто, не, курто се здроби од крадење, не знаеме мурто дали краде, не сме го провериле како краде човекот.

Миленко на ЈутЈуб.