ЛЕЛЕ МИЛА МАЈЧИЦЕ ШТО НЕ СНАЈДЕ – МИРКА КЛАСНАТА ВО ,,ИНФОМАКС” ГО ‘РЕШАВА’ ОБИДОТ ЗА АТЕНТАТ НА КИРО ГЛИГОРОВ, КОНТАКТИРАНИ СЕ ЦИА, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ИСИС, ФБИ …

0
530

Мирка на ,,Инфомакс” отвори еден куп забегани теории, па дури отиде до таму што започна да го ‘решава’ обидот за атентат на првиот претседател на независна Република Македонија, Киро Глигоров при што според неа имала свиркачи како тогашна акредитирана новинарка во службите ЦИА, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ИСИС, ФБИ 😀