ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ОВА Е ЛОМ – МИЦКОВСКИ: Не е фер само ВМРО-вците да одговараат за украденото, што е со пљачката направена од другите партии и власти пред 2006-та?!

0
620

– Ова ич не е фер само оваа гарнитура на ВМРО ДПМНЕ да одогвара за криминалот, ајде да збориме за криминалите на Љубчо, Бранко, на пример продажбите на Телеком, ОКТА, аферите ТАТ итн?

Мицко во брутално САМОУБИСТВЕНО интервју на АЛФА ТВ. Да имаше новинар спроти него наместо куртон, ќе го прашаше копукот, па зошто бе додека бевте на власт не ги отворивте тие афери!? Што чекавте?! И тоа ли е одговорот, ние крадевме ама и други крадеа?!