ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ МИЛА МАЈЧИЦЕ, МИРКА КЛАСНАТА ВО РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ ГИ ОБВИНИ ЕУ И САД ДЕКА СЕ ВИНОВНИ ЗА ЦЕЛ СВЕТСКИ ГЕНОЦИД, ОД ЛАБОРАТОРИИ ПРАВЕЛЕ БИОЛОШКИ БОМБИ КАКО СИДА, ФИЛИПИНСКАТА МУВА, ТИГРЕСТИ КОМАРЕЦ, ЕБОЛА, СВИНСКИ, ПТИЧИ ГРИП, САРС, ХЕПАТИТИС Б И ДРУГИ!

0
964

Мирка Класната во Родински разговори заедно со водителот на оваа забегана емисија која се прикажува на ЈутЈуб директно ги обвинија сојузниците на Република Северна Македонија како што се земјите членки од ЕУ и стратешкиот партнер на земјава САД дека се виновни за сите светски геноциди кои според овие двајца теоретичари на заговор биле виновни за изработка на геноцидот во лаборатории како што била филипинската мува, тигрестиот комарец, ебола, свинскиот и птичјиот грип, САРС, хепатитис Б и други срања со цел да им се напаѓал мозокот на луѓето 😀

Имено претходно интересно е што класната скоро цел пола час збореше за Геро за тоа како се улизувал за да добие функција и советодавна палка во сите влади до сега од осамостојувањето, но за тоа ќе направиме сиже подоцна.