ЛЕЛЕ ЛАТАС ЌЕ ГО ЈАДЕ НЕБАЊАТ: Изградил три куќи во Зелениково без одобрение за градба!

0
3393

Латас изградил три куќи во општина Зелениково без одобрение за градба?!?! Ццц, Лаки ќе го јаде многу јако за огромните хациенди купени со буџетски пари!!!