ЛЕЛЕ КУРТОН ЛАКИ, ЌЕ ГО ЈАДЕШ НЕБАЊАТ – Катица му спрема робија од минимум 5 години!

0
2901

Катица ги истражува фирмите на Латас и Ивона преку кои переле пари од буџетот! Малку им биле платите од Сител и Вечер, малку им биле тендерите за Визарис и за фирмата за брат му на Латас кој го одржува уличното осветлување во цело Скопје, па уште и стотици илјади евра поминувале за разни маркетинг договори со државни агенции и министерства за нивните портали и останати куртонски пропагандни услуги!!!

Епа тие џипови и ранчови не се заработуваат со новинарска плата, па макар и началничко-куртонска да е!

14947447_1268426776543034_3655259287172690248_n

Затоа Лаки го прати тоа неговото ороспииче на конференцијаво сред ЕУ инфо центар  за да се буни лично на евро-комесарот Хан дека Катица била многу лоша, им спремала кривична пријава за криминал, требало да ги остави на раат да си млатат милиони од режимот!!!