ЛЕЛЕ КАКВО ПИШТЕЊЕ ВРИШТЕЊЕ АО АО АО : Стоилов не прогласи сите за лудаци, Димче Апасиев ќе убивал пратеници, Ванковска ќе се беси, Филипче плаче!

0
2511

Леле какво пиштење и вриштење во таборот на вмровците : Стоилов не прогласи сите за лудаци, Димче Апасиев ќе убивал пратеници, Ванковска ќе се беси, Филипче плаче!