(ЛЕГЕНДАРНО ФОТО) Ермира Мехмети и Фатиме Фетаи: А дали некој рече дека ќе заврши мандатот на Специјалното?!

0
2489

А дали некој рече дека ќе заврши мандатот на Специјалното?! Нееее, мандатот сега ќе им започне, и сите ние го поддржуваме неселективно!

Оваа е пораката под фотографијата на поранешната пратеничка на ДУИ, Ермира Мехмети и обвинителката Фатиме Фетаи, објавена на Фејсбук.ermira fetai